Fetalni 3D-4D HD Live ultrazvuk

 

+385 (31) 780 780
+385 (91) 2780 800
          +385 (91) 4780 800
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Otokara Keršovanija 3,
31000 Osijek

 

4D HD Live ultrazvuk

GE VolusonE6/8 Hd Live ultrazvuk je vodeći i trenutno najkvalitetniji ultrazvuk na svijetu, perjanica GE-ne ultrazvučne ergele, konstruiran i dizajniran na Expert series platformi koja omogućuje izuzetno kvalitetan prikaz kristalno čiste slike. 

Kombinacija inovativnog hardvera i softvera sa najnaprednijom tehnologijom najjačih sondi u koje je intergriran maksimalni broj kristala omogućuje vizualizaciju i kristalno čisti prikaz i najsitinijih detalja koje do sada nije bilo moguće vidjeti i prikazati, samim time ide korak u budućnost jer vizualizira nešto što je do sada tehnološki bilo nemoguće prikazati ( bilo da se radi o najranijoj fazi ginekološkog karcinoma ili fascinantan prikaz lica djeteta u maternici u HD Live rezoluciji).

 

HD Live  je najveća novost u zadnjih 10 godina 3D-4D ultrazvučne tehnologije, moguće ga je napraviti samo na najsuvremenijim i najskupljim ultrazvučnim aparatima sa najsuvremenijim softverom i najnaprednijom sondama. HD Live omogućuje nevjerovatno realističan anatomski prikaz tkiva ili lica djeteta (amniotic view) što u kliničkoj praksi služi za bolje razumijevanje anatomskih odnosa, a samim time i sigurnije postavljanje dijagnoze. 

Nevjerojatnu percepciju dubine trodimenzionalnog prikaza uz oštre rubove i kristalnu sliku omogućuju izuzetno jaki procesori Expert platforme sinkronizirani briljantnim softverom pomoću virtualnog izvora svjetlosti.

 

 

Brzi izbornik

Ginekologija

Opstetricija

3D/4D ultrazvuk

Otorinolaringologija

Laser centar

Estetski tretmani

 

 

 

 

 

Otokara Keršovanija 3, 31000 Osijek
slynetwork.com