Laserska tehnologija

 

+385 (31) 780 780
+385 (91) 2780 800
          +385 (91) 4780 800
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Otokara Keršovanija 3,
31000 Osijek

 

Laserska tehnologija

Poliklinika Rosso nabavila je najsuvremeniji laser MCL 31 Dermablate Erbium.Yag  renomiranog njemačkog proizvođača Asclepion Laser Tehnologies zbog jedinstvenih specifikacija i izvanrednih performansi iz područja dermatologije, estetske medicine i ginekologija. Ova njemačka tvrtka lider je na tržištu medicinskih lasera već više od 25 godina (od 1986.) zahvaljujući kontinuiranom razvoju novih tehnologija. Danas, više od 60 zemalja diljem svijeta vjeruju tehnologiji ove renomirane tvrtke i njihovoj dokazanoj stručnosti.

MCL 31 Dermablate Erbium:YAG laser za dermatologiju , estetsku medicinu i ginekologiju

Erbium:YAG laser MCL 31 Dermablate laser prodire u kožu sa stupnjem preciznosti koja se može mjeriti u mikronima. To omogućava sigurno i nježno uklanjanje raznih vrsta oštećenja kože na epidermalnoj i dermalnoj razini. Erbium laser jamči visokoučinkovit tretman protiv bora i ožiljaka, kao i protiv akni, bez ikakvih termalnih oštećenja kože zahvaljujući visokoj apsorbnosti vode valnih duljina Erbium YAG. Ovaj laser i njegovi prethodnici su najprodavaniji Erbium laseri na svijetu, s veoma zadovoljnom bazom korisnika. Njegova pouzdanost i učinkovitost je uvelike dokazana.Uz pomoć Erbium lasera učinkovito se i sigurno uklanjaju promjene na koži poput madeža i ostalih promjena (fibroma, bradavica, ksantelazmi, milija, sunčanih pjega i seboreičnih keratoza). Također ova vrsta lasera izvrsna je i za uklanjanje strija, ožiljaka na licu i tijelu i sitnih ožiljaka od akni te se pokazala i kao izvrsna metoda za frakcijski skin resurfacing kojim se pomlađuje koža lica.

Poseban nastavak za frakcijske tretmanePomoću MicroSpot frakcijskog nastavka moguće je tretirati samo dijelove kože, pošto MicorSpot ostavlja male dijelove netaknute. To je moguće dijeljenjem laserske zrake, zahvaljujući posebnom nizu mikroleća, na nekoliko stotina odvojenih zraka koje su teško razlučive golom oku. To pomaže u poticanju obnove kože i stvaranju kolagena. Bore i ožiljci (uključujući ožiljke od akni i strije) učinkovito se omekšavaju i uklanjanju. Veličina pora se smanjuje i pigmentacija kože postaje ujednačenija, što također pomaže u poboljšanju izgleda kože. Čak i jedan tretman vodi ka nevjerojatnim rezultatima, a za dublje bore ili ožiljke tretmane možete ponoviti tretman nakon nekoliko tjedana.

Posebni nastavci za ginekološke tretmane


 
Pomoću specijalnih nastavaka za ginekološke laserske tretmane možemo obavljati najsuvremenije minimalno invazivne-maksimalno učinkovite bezbolne tretmane

- laserska rejuvenacija-pomlađivanje vagine, kod  atrofičnih promjena vagine..
- lasersko liječenje nevoljnog otjecanja mokraće (SSI)
- lasersko remodeliranje vagine zbog sindroma vaginalne relaksacije (VRS) , početnih i srednjih stadija spuštanja mokraćnog mjehura (cystocele, uterterocele) i maternice prvog i drugog stupnja (descensus uteri gr.I i II)
- laserska rejuvenacija-pomlađivanje vanjskog spolovila-vulve zbog atrofičnih promjena…

Brzi izbornik

Ginekologija

Opstetricija

3D/4D ultrazvuk

Otorinolaringologija

Laser centar

Estetski tretmani

 

 

 

 

 

Otokara Keršovanija 3, 31000 Osijek
slynetwork.com