Tečaj za trudnice

 

+385 (31) 780 780
+385 (91) 2780 800
          +385 (91) 4780 800
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Otokara Keršovanija 3,
31000 Osijek

 

Tečaj za trudnice u Osijeku - Poliklinika Rosso

Trudnoća i porod su i danas uzrok mnogih strahova. Osobito, zahvaljujući internetu i brojnim forumima. Nažalost, negativna iskustva ponekih trudnica, često poprime velike razmjere i nepotrebno ulijevaju strah među ostalim trudnicama.

Veliku ulogu u trudnoći, ali i pripremi za porod imaju tečajevi za trudnice.

Kroz tečaj trudnice mogu dobiti iscrpne odgovore kroz predavanja. O svemu onome što je napisano ali nedostaje još uvijek poneki odgovor. Osobito kada je u pitanju porod.

Tijekom tečaja, trudnice će dobiti odgovore o potrebitim kontrolama, zašto i kada se neke pretrage obavljaju u trudnoći. O čemu trebaju voditi računa, koji su simptomi tijekom trudnoće znak za pravovremeno javljanje nadležnom liječniku. Kako se pripremiti za porod, što ponijeti u rodilište. Što ih očekuje u porodu i nakon njega. Dobiti upute o uspješnom dojenju.

Vrlo je bitna psihofizička priprema trudnice, koja se odvija tijekom predavanja i kroz vježbe.

Poliklinika Rosso organizira tečaj za trudnice, kako bi u nekoliko predavanja približila trudnicama što ih očekuje u trudnoći i porodu. Broj trudnica koje pohađaju tečaj je ograničen, u malim grupama. Tečaj traje dva tjedna. U sklopu tečaja uključene su vježbe relaksacije i disanja. Ono što svakako želimo naglasiti jeste obilazak Klinike za ginekologiju i porodništvo, kada bismo trudnice upoznali sa osobljem Klinike i prostorom gdje će se odvijati njihov najljepši događaj u životu.

Brzi izbornik

Ginekologija

Opstetricija

3D/4D ultrazvuk

Otorinolaringologija

Laser centar

Estetski tretmani

 

 

 

 

 

Otokara Keršovanija 3, 31000 Osijek
slynetwork.com